Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

onsdag 5 juni 2024

Städet v.24

 Hej!

Då är vi inne på avslutningsveckan, tiden har gått väldigt fort! 

Vi kommer lämna dessa lokaler efter sommarlovet, så titta gärna över hyllor och lådor så att inga kläder och saker glöms kvar. Det som lämnas kvar kommer inte att följa med till den nya skolan.

På måndag ska vi ha vattenlek på pre-zero (om vädret tillåter). Om man vill vara med så tar man med sig badkläder eller ombyte, en plastflaska och en handduk. 


Torsdagen den 13/6 är det skolavslutning, elevernas skoldag är 8.20-9.45. Bussen går 10.00 för de barn som ska åka skolbuss hem. Vi ber er att justera tiderna i IST home om de ska hem direkt efter skolavslutningen. Fyll då även in om de går hem själva, åker buss eller blir hämtade av någon annan än er vårdnadshavare. Vi kommer att ha avcheckning som vanligt vid bänken av elever som går i årskurs 3.


Planering för vecka 23:

Måndag: Vattenlek på pre-zero

Tisdag: Avslutningslekar

Onsdag: Fritaavslutning med Talang

Torsdag: Skolavslutning

Fredag: Första dagen på sommarlovet.


// Julia, Wendy och Johan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.