Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

fredag 7 juni 2024

Fe, veckobrev v.24

 Hej!

Sommarlovet närmar sig med stormsteg, men än är det några skoldagar kvar!  :)

I måndags hade vi äntligen den efterlängtande sommarfesten. Tack alla ni som kom och var med och gjorde kvällen magisk :) Eleverna har själva valt ut vilka sånger och danser de ville att ni skulle få se och höra. 

Under veckan har vi haft en hel del skapande. Eleverna har dels ritat sommarbilder med akvarellpennor. Det blev härliga sommarängar med många vackra blommor. En annan lektion hade vi sockermålning. Dessa alster kommer att pryda elevernas pärmar. 

På onsdagen hade vi en utflyktsdag med Fc och Fd. Tillsammans promenerade vi till en lekplats där vi började med en fikastund. Därefter blev eleverna indelade i grupper som tillsammans gick runt på fem stationer för att genomföra olika aktiviteter. Det var bl.a. dansstopp, rörelsesnurra, kluringfrågor, bilda ord samt ösa vatten med hjälp av muggar. Efter den medhavda lunchen blev det fri lek i parken. :)

På måndag kommer vi att ha en hushoppardag. Eleverna kommer då att få träffa sina blivande lärare och klasskamrater en stund under förmiddagen. De elever som ska gå på Kungsängsskolan samlas kl.8.20 på skolgården och går sedan tillsammans dit. 

* Skolavslutning 13/6 kl. 8.20-9.45, efter det är det fritidshem för de som anmält behov av barnomsorg.


 Ha en fin helg önskar vi i Fe    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.