Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

söndag 21 april 2024

3e, veckobrev v. 17

 Hej! 

I SO har vi fortsatt att arbeta med kartan. Under veckan har vi arbetat med världsdelarna och världshaven. Om ni har möjlighet vill vi att eleverna tränar på dessa på skolplus. Gå in på Blandande ämnen och Geografi. Sen väljer ni "Lär dig hitta världsdelar och världshav".

Idrott: Under veckan har eleverna fått prova på dans. Nästa vecka är det tema Cirkus på båda idrottslektionerna. Eleverna behöver vara ombytta när de kommer till skolan. Efter lektionen ska de duscha som vanligt och byta om till andra kläder.

Skolresa: I fredags fick eleverna med sig en lapp hem om skolresa till Brevik. Den 3 juni ska treoena åka dit och bland annat paddla kanot. På lappen ska ni fylla i vilken lunch era barn ska äta den här dagen. 

Nationella prov: Måndag den 20 maj är ni välkomna att titta på de nationella prov som era barn har gjort. Det är drop in mellan klockan 14.00 - 16.00 så ni väljer själva när ni vill besöka klassrummet och titta på proven tilllsammans med era barn.

Vecka 17:

måndag: idrott blå grupp, kom ombytt till idrottskläder (se ovan)        

tisdag: idrott röd grupp, kom ombytt till idrottskläder (se ovan)

onsdag: ta med bok till biblioteket

torsdag: 

fredag: idrott blå och röd grupp, kom ombytt till idrottskläder (se ovan)

             Läxa: ta med läsläxan (kapitel 22)

             Läxa: träna på världsdelarna och världshaven (se ovan)

Hälsningar Helene, Wendy och Julia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.