Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

söndag 28 april 2024

3e, veckobrev v. 18

  Hej! 

I SO har vi fortsatt att arbeta med kartan och då tittat på Sverige och hur vår natur ser ut i olika delar av landet. Vi tränar fortfarande på världsdelarna och världshaven men även på väderstrecken. 

Läxa: Under vecka 18 får eleverna ingen läsläxa utan de kommer få ett arbetsblad där de ska träna på världsdelarna och världshaven. Eleverna ska då beskriva världsdelarnas position i förhållande till varandra med hjälp av väderstrecken norr, söder, väster och öster.

Nationella prov: Vi är färdiga med alla delar i svenska. I matematik är det två enskilda prov och en gruppuppgift kvar att göra.

Information från rektor EllenorMåndag 17/6 är fritidshemmet stängt för planering. För de elever som behöver omsorg erbjuds plats på annan skola i kommunen. Meddela rektor Ellenor senast den 31/5 om ni har behov av omsorg den 17/6  ellenor.lindroth@norrkoping.se

Vecka 18:

måndag: idrott blå grupp       

tisdag: idrott röd grupp

onsdag: Lov

torsdag: 

fredag: idrott blå och röd grupp

             Läxa: Träna på världsdelarna och världshaven (se ovan)

             

Hälsningar Helene, Wendy och Julia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.