Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

onsdag 5 juni 2024

Hammaren v.24

 Hej på er där hemma :)

Oj vad tiden flyger fram, nu är vi framme vid avslutningsveckan och på torsdag är det skolavslutning :)

Vi har haft en härlig vårtermin tillsammans med alla elever och hittat på mycket skoj. De sista dagarna på frita kommer vi leka, städa och fixa i ordning tillsammans och se till att alla kläder som ligger i våra korridorer hittar rätt ägare :) Vi påminner även er där hemma att komma in och kolla i våra lådor med kvarglömda kläder iom att det är sista veckorna här på skolan. Inga kläder kommer att flyttas med upp till nya skolan. 

Torsdagen den 13/6 är det skolavslutning elevernas skoldag är 8.20-9.45. Bussen går 10.00 för de barn som ska åka skolbuss hem. Vi ber er att ändra ert barns tid i IST home om de ska hem direkt efter skolavslutningen. Fyll då även in om de går hem själva, åker buss eller blir hämtade av någon annan än er vårdnadshavare. 

Vi önskar er alla en härlig sommar! 


// Didrik, Hanna, Nisrin, Mathias & Oskar 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.