Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

måndag 10 juni 2024

Fc Veckobrev vecka 24

 Hej! 

Det blev en kort skolvecka den här veckan. Vi har haft mycket fokus på att göra klart olika arbeten. Vi har övat mycket på skolavslutningslåtarna så vi är säkra på dem nästa vecka. 

I onsdags hade vi vår gemensamma utflykt med de andra förskoleklasserna. Vi delade upp eleverna i mindre grupper och hade olika aktiviteter. Vi hade t.ex. frågor som man i lag skulle lösa, vi hade vattenexperiment och olika rörelsestationer. Men det roligaste var nog ändå att få äta matsäck. Det blev en underbar dag tillsammans. 

Nästa vecka blir det också en kort vecka. På torsdag nästa vecka är det skolavslutning. Så det kommer bli mycket träning inför avslutningen och mycket lek och göra klart. 


Kommande vecka: 

* 13/6 skolavslutning 8.20-10.00 därefter är det fritidshem för de som anmält behov av barnomsorg. Fritidshemmet är öppet som vanligt på morgonen. 

* Skicka med en tom kasse senast tisdag. Vi kommer att skicka hem sådant som eleverna har arbetat med under förskoleklassåret. 


Hoppas ni får en underbar helg

önskar Heidi, Hedda, Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.