Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

onsdag 12 juni 2024

Bälgen v.25

 Hej på er!

Oj vad tiden flyger fram, nu är vi framme vid avslutningsveckan och på torsdag är det skolavslutning. Så här kommer Bälgens sista blogginlägg. 

Vi har haft ett härligt läsår tillsammans med alla elever och hittat på mycket skoj och lärorikt. :)

Under sommarfrita kan det vara bra att ha med sig en vattenflaska, extrakläder/badkläder och en handduk på sin hylla. Då vi har lite spontana vattenlekar med de elever som vill. Vi kommer informera via sms några dagar innan ifall vi gör en speciell utflykt/aktivitet.

 Glöm inte att meddela ifall ni skulle bli lediga/sjuka genom IST home eller sms. 


Vi påminner även er där hemma att komma in och tömma era barns hyllor och kolla i våra lådor med kvarglömda kläder innan ni går på sommarledighet. Inga kläder eller saker som lämnas kvar kommer att flyttas med till nya skolan.

 

Torsdagen den 13/6 är det skolavslutning, elevernas skoldag är 8.20-9.45. Bussen går 10.00 för de barn som ska åka skolbuss hem. Vi ber er att ändra ert barns tid i IST home om de ska hem direkt efter skolavslutningen. Fyll då även in om de går hem själva, åker buss eller blir hämtade av någon annan än er vårdnadshavare. Vi kommer att ha avcheckning som vanligt vid bänken för de som går på bälgen.

Måndag 17/6 är fritidshemmet stängt för planeringsdag. 

v.33 öppnar frita upp på nya skolorna för de som anmäld behov av omsorg och skolan börjar torsdag 15/8.




Vi önskar er alla en härlig sommar och tack för det här läsåret!

/Malin, Lovisa, Mathias, Patrik, Markus, Caitlin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.