Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

onsdag 3 april 2024

Städet v.15

 Städet vecka 15

Efter ett väl behövligt påsklov, trots att det varit litet bakslag med snö och kyla så kör vi gång igen med ny energi. Under lovet så är det roligt att se att vissa tar tid och får till att spela spel. På bilden nedan så ser vi Ticket To Ride.



För kännedom så har vi två kollegor på en annan avdelning som studerar till fritidslärare. Wendy och Micke är deras handledare. Detta innebär att vi kommer att byta lite platser på avdelningarna mellan v.15-17. Under v.15 kommer Micke att vara på bälgen under fritatid och Mathias F kommer istället vara på städet. Under v.16 kommer Wendy vara på bälgen och Lovisa kommer istället vara på städet. V.17 kommer vara "reservdagar" vid exempelvis personalfrånvaro. Varför vi byter platser beror på att Mathias och Lovisa ska hålla i flera aktiviteter som Wendy och Micke ska observera och handleda kring. Avdelningarna är ju precis bredvid varandra så vi finns alltid tillgängliga vid behov. 

Micke kommer att ta emot en nygammal student från LiU nu på måndag. Mattias som var här i höstas, vi hälsar han välkommen ingen. Han kommer vara här 5 veckor. 

Kommande vecka:

Måndag: Bingo

Tisdag: Chip  

Onsdag: Idrottshallen  

Torsdag: How to draw

Fredag: Ljudbok

// Micke, Julia. Johan och Wendy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.