Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

söndag 5 februari 2023

1e veckobrev v.6

Hej!

Vi har nu två veckor kvar till sportlovet. Tänk vad fort tiden går! Vad härligt med lite snö igen! Vilken trevlig dag vi hade i torsdags då vi arbetade med talet 100 på olika sätt. Barnen fick berätta och visa sina 100 saker de hade med sig. Vi avslutade med film och popcorn.


Vi börjar förbereda oss inför utvecklingssamtalen som är framflyttade till v. 9-11. Under veckan kommer jag att maila ut en länk där ni kan boka in en tid.

I matten börjar vi med TRR igen och denna vecka handlar det om positionssystemet och tiogruppering. Vi kommer även arbeta med huvudräkning (Lilla Plus och minus 0-10). För att träna på detta kommer eleverna tillverka en liten pappersrobot där de nästa vecka får hem "stickor" med tal att träna på för att bli snabba på huvudräkning.

v. 6

måndag  Idrott blå grupp

                Bibliotek 

tisdag      Idrott röd grupp

onsdag    Musik                        

torsdag   Idrott röd grupp 

                Läxa: Läsläxa kap.13 + läxboken

fredag     Idrott blå grupp


Datum att komma ihåg

Sportlov v.8  20-24 februari

Studiedagar  6-7 mars


Hälsningar Pernilla o Mathias








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.