Välkommen till Smedbyskolan. Vi är en skola med 300 elever i årskurserna förskoleklass till åk 3. På vår Bloggsida kan du få information och inblick i vår vardag. Du hittar också andra länkar du kan behöva såsom ledighetsansökan, matsedel eller viktiga telefonnummer.

onsdag 8 februari 2023

Bälgen v.7

 Hej!

Nu är vi redan inne i Februari och tiden bara springer förbi, vi hoppas på att solen snart kommer fram så vi får lite värme här hos oss och snart är även sportlovet här.

Under dessa två månader har vi jobbat mycket med skapande där barnen har fått testat på att använda färg tillsammans med socker eller salt. Kolla gärna på dem då vissa hänger kvar i korridoren utanför bälgen. Vi har även haft så ska det låta och barnen tyckte att det var roligt att få gå iväg till musiksalen under frita tid och göra en aktivitet.

Vi är även i idrottshallen där vi har olika former av aktiviteter som barnen önskar på sitt fritaråd och ibland har vi pedagoger planerat något annat. Är ni nyfiken vilken förmåga vi har just nu så är det bara att ta ett titt på vårt träd som är utanför bälgen.

Påminner om att lämna in tider för studiedagar som ska vara inne senast 13/2 via IST appen. Om du inte vet vart du ska fylla i detta schema så fråga gärna någon av oss så hjälper vi dig med detta.


Detta händer på Bälgen v.7

Måndag: Skapande

Tisdag: Idrottshallen

 Onsdag: Fotbollsgolf

Torsdag: Bluebots

Fredag: Programmering

Vi på Bälgen önskar er en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar Mathias A, Mathias F, Peter, Wendy & Rebecca


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.